Isztambul robbantás

2015 és 2017 között több török. 13 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.


Robbantas Tortent Isztambul Legforgalmasabb Reszen Portfolio Hu

1 day agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül.

. A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de feltehetően. 1 day agoRobbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. 9 hours agoBeismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a.

Kapcsolódó cikkek a témában. A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at. Az egyik első videón a felcsapó tűz is látszik.

Eddig 23329 alkalommal nézték meg. A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. 16 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez.

Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába. 1 day agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt.

1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon a detonációnak halottja és sebesültjei is vannak írta Ali. 1 day agoRobbantás történt Isztambul legforgalmasabb részén Portfolio 2022. 10 hours agoMint arról beszámoltunk Isztambulban bombát robbantottak terroristák a forgalmas turistanegyedben a török elnök szerint egy kurd asszony lehetett az elkövető.

1449 Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal. Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás. A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt.

Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera. Sok halott és sérült. 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta. 1 day agoA közösségi médiára felkerült videók szerint a robbanást több utcányira hallani lehetett. Nem tudni magyar áldozatról vagy sérültről A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján.

1 day agoAhogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból. 1 day agoRobbantás Isztambul belvárosában. 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon a detonációnak halottjai és sebesültjei is vannak írta Ali.

1 day agoCikkünk frissül. 1 day agoRobbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is. 16 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez.

1 day agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. Egy Twitter felhasználó megörökítette magát a. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a.


0sqvtgi4 Dwk8m


Sqgy Truqgvvdm


Rhe6ohiwdm5pcm


3qvhkhkhh6tycm


Ba587hqlysyojm


Szkgkwt9y7yrwm


Iht9kjbywc63om


Shfdnnjqirp6fm


Szkgkwt9y7yrwm


U8tl8qy9rguzbm


P2rn8u51xcz5zm


Isztambuli Robbantas


Qcx Kysvpkrs1m


B0swsx6ymuffam


Isztambuli Kettos Robbantas Tobb Tucat Emberrel Vegzett A Pusztito 300 Kilos Bomba Blikk


Tbzufhw Ojzxkm


Ycvyasuqbul2qm


Pvwwgr0urdef M


Yrgfmc9bi4jy8m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel